Tantra kursus massage i kalundborg

tantra kursus massage i kalundborg

7. apr Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser. Velvære og positiv Behandlinger både for mænd og kvinder - Massage Kalundborg. 8. sep Næste kursus: 8 dages uddannelse i tantramassage maj Sjælland (Kalundborg Samsø (Ballen) se notteverdevenezia.eu Dette kursus er for alle der har deltaget på mindst Trin I & II og du skal godkendes først af Obelix Vi dykker på dette to dages kursus meget dybere ned i hvad.

Tantra kursus massage i kalundborg -

Det er en helt fantastisk oplevelse at besøge Sensia, ikke mindst en tur i flydetanke n det kan ikke beskrives men skal opleves. Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser i Kalundborg. Velkommen til kernen af din krop og sjæl en rejse helt bagved tankemøllen! Nogle gange har vi brug for en kærlig hånd til at åbne og løfte os. Rejsen sex i flensborg sex i det fri mig selv er først lige startet, og det er helt sikkert at den kommer forbi Sensia igen. Sensia´s Univers Massage er blevet populær, også i det vestlige samfund, hvor vi er blevet mere opmærksomme på, at vores velvære hænger sammen med forebyggelse af smerter og skader — og effektiv behandling, hvis de alligevel opstår. Check kontakt information på www.

Videos

Video 1 om kursus i tantramassage Sensia v/ Miriam Pan Am Dinesen tilbyder Tantra massage til mænd og kvinder, Tantra Wellness, Parmassage, Fysiurgisk massage og Tantra kursus. 7. apr Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser. Velvære og positiv Behandlinger både for mænd og kvinder - Massage Kalundborg. Den Blå Lotus - Massage og Terapi - notteverdevenezia.eu jeg har taget kurser i Hotstone Massage, Reflexology og Indisk Hovedmassage hos Valerie Demery - Natural og har jeg været i Goa, Indien og uddanne mig til Traditionel Tantra Yoga Instruktør ( timer Yoga Alliance) Kalundborg. tantra kursus massage i kalundborg

Tantra kursus massage i kalundborg -

Det går ud på at nyde nuet på en fysisk, sensuel, seksuel og spirituel kærlig måde. Rejsen i mig selv er først lige startet, og det er helt sikkert at den kommer forbi Sensia igen.

0 thoughts on “Tantra kursus massage i kalundborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *